Λεξιλόγιο HSK


hsk word list
Εξετάσεις κινεζικής γλωσσομάθειας

Λεξιλόγιο HSK
Πατήστε πάνω στις εικόνες και κατεβάστε το λεξιλόγιο για τις εξετάσεις κινεζικής γλωσσομάθειας hsk!

hsk1-word-listhsk 2 word listhsk 3 lexeishsk 4 lexeishsk 5 word listhsk 6 words

Εξετάσεις κινεζικής γλωσσομάθειας hsk – Hanyu Shuiping Kaoshi!

 

Το νέο HSK είναι μια τυποποιημένη διεθνής κινεζική εξέταση γλωσσικών ικανοτήτων, με σκοπό να εξετάσει τις ικανότητες επικοινωνίας των ανθρώπων στις οποίες τα κινέζικα δεν είναι η πρώτη γλώσσα τους. Πλέον τα επίπεδα των εξετάσεων ταιριάζουν στην διαβάθμιση τους με αυτά που ορίζουν τα Ευρωπαικά πρότυπα.

A1. HSK (LEVEL 1)
Σε αυτό το επίπεδο οι σπουδαστές μπορούν να καταλάβουν και να χρησιμοποιήσουν τις πολύ βασικές προτάσεις και δομές της γλώσσσας .

A2. HSK (LEVEL 2)
Σε αυτό το επίπεδο οι μαθητές μπορούν να παραγάγουν μία απλή και άμεση επικοινωνία στο επίπεδο των καθημερινών βασικών αναγκών.Έχουν πλέον ολοκληρώσει το αρχικό επίπεδο των κινέζικων.

B1. HSK (LEVEL 3)
Σε αυτό το επίπεδο οι σπουδαστές μπορούν να εκτελέσουν τους βασικούς στόχους επικοινωνίας στον τομέα της καθημερινής ζωής, της εκπαίδευσης και της εργασίας. Μπορούν να απολαύσουν μία άνετη επικοινωνία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Κίνα.

B2. HSK (LEVEL 4)
Σε αυτό το επίπεδο οι σπουδαστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα κινέζικα για να κάνουν συζητήσεις πάνω σε ευρεία θέματα, μπορούν να επικοινωνήσουν με ευφράδεια με τους ντόπιους.

C1. HSK (LEVEL 5)
Σε αυτό το επίπεδο οι σπουδαστές μπορούν να διαβάσουν κινεζική εφημερίδα και περιοδικά, να παρακολουθήσουν κινεζικό κινηματογράφο και να πραγματοποιήσουν μια ολοκληρωμένη ομιλία.

C2. HSK (LEVEL 6)
Σε αυτό το επίπεδο οι σπουδαστές μπορούν εύκολα να καταλάβουν όλες τις πληροφορίες που άκουσαν ή διάβασαν. Επιπλεόν μπορούν να εκφράσουν με μεγάλη ακρίβεια την άποψή τους και προφορικά αλλλά και γραπτά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.